O nama

Tapetarija Ferrari je samostalna zanatska radnja - Obrt, osnovana 1989. godine. Primarna djelatnost nam je uređenje interijera osobnih, dostavnih, teretnih vozila i plovila. Kvaliteta izrade je jednaka originalu te radimo prema posebnim željama i zahtjevima naručitelja. 25-godišnje iskustvo za nama jamči vrhunsku kvalitetu ručnog majstorskog rada.

Tapeciranje vozila - Tapetarija pruža uslugu popravka i tapeciranja svih vrsta sjedala (automobili, autobusi, željeznički vagoni, zrakoplovi, ..), popravak i izradu originalnog tapecirunga, tapeciranje stranica i krova vozila, tapeciranje volana te izradom navlaka za ručicu mjenjača.

Tapeciranje plovila - Uređujemo sve vrste tapecirunga na plovilima. Bilo da se radilo o kožnom sjedalu glisera ili kutne garniture na jahti naša je usluga uvijek besprijekorna. U slučaju potrebe, moguć je i rad na terenu.

Tapeciranje namještaja, stolica i vrata - Tapetarija pruža kompletnu uslugu popravka, izrade originalnog tapecirunga ili presvlaka za uredske stolice i stilski namještaj. Također tapeciramo stolice posebne namjene kao što su stomatološke, frizerske, medicinske, idr.

Tapetarska radiona
Tapetarska radiona
Tapetarska radiona

Kontakt

Imate projekt u kojem vam možemo pomoći? Kontaktirajte nas!

info@tapetar-ferrari.hr

+385 1 6119090
+385 98 686213

Strojarska 10, 10000 Zagreb
Radno vrijeme: pon-pet, 9-16h