Tapeciranje plovila

Što možemo učiniti za poboljšanje udobnosti i estetike vašeg plovila? Možemo vam pomoći stručnim savjetom iz bogatog iskustva, projektiranjem, krojenjem, izradom i montažom. Kompletna tapetarska usluga nudi i širok izbor kvalitetnih tkanina za interijer te nautički skaj otporan na vodu, sol, sunce za eksterijer. Sve za redizajn vašeg plovila..

Popravak i tapeciranje sjedala

Sjedala za jahte

Izrađujemo tapecirung i nudimo uslugu tapeciranja svih vrsta sjedala. Popravljamo ili mijenjamo opruge i spužve (moltoprena). Tapeciranje sjedala, sjedeće ili ležeće garniture, skiperskih stolica, klupčica, jet-ski sjedala, i dr.

Tapeciranje ležaja

Tapeciranje brodskih klupa

Moguće je djelomično ili potpuno presvlačenje ležajeva te izrada novih po želji. U ponudi imamo visoko kvalitetne brodske skajeve i druge materijale otporne na vodu, sunce i sol koji su specijalno dizajnirani za vanjske uvjete.

Tapeciranje garnitura

Tapeciranje volana i mjenjača

Neovisno radilo se o sjedećoj garnituri, stranici zida, vratima, tendi ili nekom drugom dijelu broda brzo i kvalitetno ga presvlačimo u materijal ili kožu. Moguć je i popravak samo dijela originalnog tapecirunga.

Kontakt

Imate projekt u kojem vam možemo pomoći? Kontaktirajte nas!

info@tapetar-ferrari.hr

+385 1 6119090
+385 98 686213

Strojarska 10, 10000 Zagreb
Radno vrijeme: pon-pet, 9-16h