Tapeciranje namještaja

Pružamo uslugu popravka i izrade originalnog tapecirunga za moderan, uredski, ugostiteljski i stilski namještaj. U mogućnosti smo popraviti ili izraditi pojedine dijelove od drva. Tapeciranje uključuje promjenu ispune namještaja (spužva/ opruge/ filc/ tapetarska vata) te postavljanje odabranog materijala na Vaš namještaj.

Popravak i tapeciranje stolica

Tapeciranje stolice

Izrađujemo kompletan tapecirung svih vrsta stolica. Moguć je i samo popravak dijela originalnog tapecirunga. Po potrebi popravljamo ili mijenjamo opruge i spužve (moltoprena) te obnavljamo i lakiramo drvene dijelove. Posebnu pažnju pridajemo restauraciji stilskog namještaj i stolica gdje je svaki detalj obavezno u stilu originala.

Tapeciranje ugostiteljskog namještaja

Stolica ugostiteljstvo

Tapeciranje i popravak tapecirunga stranica kutnih garnitura, barskih stolica i separea. Moguće je djelomično ili potpuno presvlačenje stranica u naš ili donešeni materijal. Radili smo na opremanju niza ugostiteljskih prostora, kompletno od drvenine do finalnog proizvoda. Dovoljno je da vizualizirate što želite a mi ćemo to izraditi i tapecirati po vašim željama.

Tapeciranje sjedećih garnitura

Tapeciranje garnitura

Tapetarija se bavi tapeciranjem svih vrsta fotelja, dvosjeda, trosjeda, kauča, francuskih ležaja i kutnih garnitura. Neovisno da li se radilo o stilskom ili modernom namještaju. Ukoliko želite obnoviti izvorni izgled ili mu pridodati totalno drugačiji prilagoditi ćemo stil i izradu vašim željama. Također možemo sašiti i montažne navlake.

Želite vidjeti više?   Pogledajte galeriju radova

Kontakt

Imate projekt u kojem vam možemo pomoći? Kontaktirajte nas!

info@tapetar-ferrari.hr

+385 1 6119090
+385 98 686213

Strojarska 10, 10000 Zagreb
Radno vrijeme: pon-pet, 9-16h